Forums
News
Community
Get Access, Support Midair!

Forums

News

Community

Get Access, Support Midair!

As soon as Midair is running, my Laptops plug in stutters on/off constantly

Discussion in 'Bug Reports' started by Pumpelche, Nov 11, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pumpelche

    Pumpelche Instant Access

    Tested it with any tool/software/game I have installed on my laptop. All works nice.

    As soon as I startup Midair, while my laptop is plugged in (loading cable, not running on accu), the laptop starts to stutter: the plug in shows off/on/off/on/off/on and the whole system lags.

    As soon as I quit Midair, all works fine again - the plug in shows that my laptop does not run on accu.

    I guess it has to do with UE4 (unftly I have no other UE4 game to test) or with the game code and maybe memory allocated - but no idea why this would be caused.
     
  2. Pumpelche

    Pumpelche Instant Access

    Seems I could solve it:

    http://www.tomsguide.com/answers/id-1894048/laptop-lags-playing-games-plugged.html#12239044

    That helped. Strange, though, that no other game I've ever run on this machine caused that, so I still believe it's a UE4 thing maybe. Anyone else ever had this effect with an UE4 game? Or can it be the game itself? T:A FullHD maxxed details, ESO and GW2 FullHD maxxed details, same with FullHD maxxed out EVE Online also did not cause it.
     
    Jordan likes this.
  3. Jordan

    Jordan Community Manager Staff Member

    Thread closed due to being solved! All's well that ends well.
     
Thread Status:
Not open for further replies.